Naujienos EIT

Jaunųjų inovatorių dėmesio centre – alternatyvieji baltymai

Pirmąkart Lietuvos istorijoje mūsų šalyje vyko EIT FOOD projektas EWA, skirtas paskatinti moterų įsitraukimą į verslo kūrimą bei atskleisti jų…

Tvarumo ekspertai spalio 12 d. renginyje „Great Taste – Zero Waste“ aptars milijardų eurų vertės maisto atliekų problemos sprendimo būdus

Spalio 12 d. tiesiogiai iš Rygos bus transliuojamas renginys „Great Taste - Zero Waste“, skirtas tvariai maisto kultūrai skatinti ir ieškoti…

AgroMaisto Forumas 2021 siūlys naują kryptį

Praėjusiais metais „Agromaisto forumas“ nustebino daugelį. Pirmąkart virtualiai dvi dienas vykęs forumas pritraukė daugiau nei 1 800 unikalių…

Akvakultūros produkcijos reikšmė auga

Pirmaujančios Europos Sąjungoje maisto inovacijų iniciatyvos „EIT Food“ panelėje konferencijoje „Skaitmeninė jūra“ išskirtinis dėmesys buvo skiriamas…

„Skaitmeninės jūros“ konferencijoje – aktyvus tarpsektorinių lyderių įsitraukimas

Karštą vasaros ketvirtadienį DFDS kelte „Athena“ Klaipėdos centriniame jūrų uosto terminale įvyko hibridinė tarptautinė konferencija „Skaitmeninė…

Konferencijoje „Skaitmeninė jūra“ – siekis brėžti mėlynosios ekonomikos viziją Lietuvoje

Ar kada įsivaizdavote politikos, verslo, valstybinių įmonių bei mokslo lyderius drauge diskutuojančius laive bei interaktyviomis skaitmeninėmis…

Paaiškėjo „Skaitmeninės jūros“ hakatono nugalėtojai

Liepos 3–4 d. vyko pirmasis Baltijos šalyse virtualus „Skaitmeninės jūros“ hakatonas, kurio dalyviai kūrė ir teikė inovatyvius pasiūlymus, galinčius…

Šventinėje atmosferoje – „EWA“ programos startas Lietuvoje

Ar žinojote, jog Europoje moterys verslininkės sudaro tik trečdalį savarankiškai dirbančių asmenų, o žemės ūkio ir maisto sektoriuje šis skaičius yra…

Skaitmeninės jūros konferencijoje – mėlynosios ekonomikos perspektyvos ir skaitmenizacija Lietuvoje

Mėlynosios ekonomikos reikšmė Europos Sąjungoje auga: didėja jos indėlis į valstybių biudžetus, auga sukuriamų darbo vietų skaičius ir ryškėja…

Skaitmeninės jūros hakatonas – pirmasis toks Lietuvoje

Pirmąkart Baltijos šalių istorijoje susivieniję trys šio regiono „EIT FOOD“ centrai „AgriFood Lithuania DIH“, Rygos Technologijų universitetas bei…