AgriFuture 2025: Įgūdžiai tvarioms maisto inovacijoms
Data: 2025 10 20 – 28, Finalinė sesija 2025.10.28
Vieta: Kauno kolegija
Kalba: Lietuvių

Tai EIT Food ir AgriFood Lithuania DIH organizuojami mokymai, skirti studentams, norintiems įgyti praktinių žinių ir įgūdžių tvarių maisto inovacijų srityje. Mokymai padės geriau suprasti agromaisto sektoriaus iššūkius, perspektyvas ir karjeros galimybes bei skatins jaunus žmones prisidėti prie sektoriaus transformacijos.
Mokymų tikslai:
• Didinti studentų supratimą ir suteikti praktinių žinių apie verslo kūrimą agromaisto sektoriuje.
• Ugdyti gebėjimą analizuoti problemas ir ieškoti inovatyvių sprendimų.
• Skatinti studentus rinktis karjerą agromaisto sektoriuje ir įsilieti į šią ekosistemą.

Dalyviai susipažins su baltymų įvairovės ir naujų produktų inovacijomis, žiedinės bioekonomikos sprendimais, klimato neutralumo strategijomis, skaitmeniniais įrankiais verslui.
Mokymų metu studentai kurs grupinius projektus, analizuos realius agromaisto iššūkius ir ieškos kūrybiškų sprendimų. Baigiamajame seminare, kuris vyks spalio 28 d., dalyviai pristatys savo parengtas prezentacijas bei išklausys verslo atstovų pranešimų.
Šie mokymai – tai puiki galimybė sustiprinti žinias, praplėsti akiratį ir pasiruošti ateities karjerai tvaraus agromaisto sektoriuje.
Mokymai organizuojami kartu su EIT Food – didžiausia pasaulyje maisto inovacijų bendruomene – ir Kauno kolegija. Ačiū partneriams už bendradarbiavimą ir palaikymą!

REGISTRUOKITĖS ČIA